Directorul general CFR Marfă, în Consiliul de Administrație Metrorex

| 11 iul, 2013

Ministerul Transporturilor a anuţat că a numit un nou Consiliu de Administraţie la Metrorex din care fac parte directorul general al CFR Marfă, Alexandru Dragoş Drăghici, Cosmin Florian Brânzan - CEO Capgemini Services România şi Bogdan Mihoc, consultant financiar la compania Prospecţiuni.

Candidaţii au fost selectaţi din lista propusă de consultanţii PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants, D&B David şi Baias şi George Butunoiu Group.

Consiliul de Administraţie va fi condus de Mihai Alexandrescu, absolvent al Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti şi o carieră profesională de peste 20 de ani în mari companii publice şi private din Germania, Belgia, Regatul Unit al Marii Britanii, Canada şi Statele Unite ale Americii.

"Domnia sa a activat în companii de execuţie în construcţii, corporaţii globale de consultanţă, în guvernele Bavariei şi Germaniei Federale, guvernul provinciei Ontario, guvernul Canadei, precum şi în Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii. Cu o bogată experienţa profesională în project management a contribuit la mari proiecte dezvoltate de către Ministerul Transporturilor din Canada şi provincia Ontario, Ford Canada, Air Canada, Rozal Bank of Canada, Aeroportul Lester B Pearson Toronto, Compania Electrica Toronto, Universitatea din Toronto, Aeroportul Internaţional din Munchen, guvernul Statelor Unite ale Americii - noul sediu al Ambasadei SUA din Bucureşti", se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Din CA mai face parte Ovidiu Puţura, secretar de stat în Ministerul Justiţiei. Actualul director general, Aurel Radu, va exercita aceste atribuţii până la alegerea noului CEO al companiei.

Noul Consiliul de Administraţie va avea un mandat de patru ani şi a fost ales de către Adunarea Generală a Acţionarilor în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ