Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu mă văd vreodată în viaţă mergând să ofer mită vreunui medic în numele Hexi

| 26 mai, 11:54

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o primă reacție în urma dezvăluirilor jurnalistului Cătălin Tolontan privind circuitul şpăgii în cazul Hexi Pharma.

Unul dintre cei mai importanți medici microbiologi din România a dezvăluit pentru jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor o discuție avută cu Flori Dinu, directorul firmei lui Condrea. Potrivit microbiologului, managerii de spital iau 30% din contracte și o parte din bani îi dau partidelor care îi numesc și-i mențin în funcție.

Într-un răspuns pentru B1 TV, Flori Dinu precizează că totul este o calomnie sau o invenție.

”Nu mă văd vreodată în viaţă mergând să ofer mită vreunui medic în numele Hexi. Contextul descris nu îmi sună cunoscut în niciun fel, nu s-a întâmplat nici măcar parţial, este o calomnie sau o invenţie. Dacă există această doamnă doctor, o rog insistent să meargă să depună mărturie la Parchet”, a percizat Flori Dinu.

Medicul microbilog a povestit cum negociau reprezentanţii Hexi Pharma pentru a-şi impune produsele în spitale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ