Traian Băsescu l-a decorat pe directorul general Renault-Nissan, Carlos Ghosn

| 10 oct, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul decorare a directorului general al Alianţei Renault-Nissan, Carlos Ghosn, căruia i-a conferit Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Comandor.

"În semn de înaltă apreciere pentru contribuţia determinantă în eficientizarea industriei de automobile din ţara noastră, parte a strategiei globale pe termen mediu şi lung a Grupului Renault, impunând România ca un punct de reper în domeniu, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional «Steaua României» - în grad de Comandor, domnului Carlos Ghosn, preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Alianţei Renault-Nissan", se arată într-un comunicat de presă al Admnistraţiei Prezidenţiale.

Potrivit sursei citate, decorarea directorului general al Alianţei Renault-Nissan a fost făcută la propunerea preşedintelui Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ