Directorul TVR 3: Interviul cu Băsescu a fost integral pe TVR Timişoara. Nu era programat la TVR 3

| 14 mai, 2014

Răzvan Bucuroiu, directorul TVR 3, afirmă că interviul luat de Brînduşa Armanca lui Traian Băsescu a fost difuzat integral, marţi, de la 22.00, pe TVR Timişoara, precizând că înregistrarea nu era programată să fie difuzată la TVR 3 şi că nu şi-ar permite să îl cenzureze pe preşedinte.

“Interviul a fost difuzat pe TVR Timişoara integral. Preşedintele a făcut o vizită în Banat şi s-a dus la TVR Timişoara, care este o televiziune în sine, cu frecvenţă, cu tot ce trebuie, cu acoperire în zona Banatului. A dat acel interviu care a fost difuzat integral, ieri seară, la ora 22.00, sub forma unei ediţii speciale. Nu s-a pus problema ca acest interviu să fie difuzat integral şi pe alte canale ale SRTv, 1, 2 sau 3. Această obligaţie nu deriva din niciun fel de discuţie şi din niciun fel de protocol, nici intern, nici cu alte părţi. Interviul a fost difuzat pur şi simplu, integral, fără cenzură, pe TVR Timişoara, acolo unde a şi fost dat, în studiourile TVR Timişoara”, a declarat coordonatorul cu atribuţii de director al TVR 3, Răzvan Bucuroiu.

Întrebat de ce crede că a anunţat realizatoarea Brînduşa Armanca faptul că acest interviu urma să fie şi pe TVR 3, Răzvan Bucuroiu a spus: “Eu cu această doamnă Armanca nu am avut niciun fel de discuţie, nici telefonică, nici pe sms, nici pe e-mail. Nici măcar nu o cunosc, nu am avut plăcerea ca să stau de vorbă cu dânsa vreodată”.

“Dragi prieteni. Asistati la un act de cenzura: cu 40 de minute inainte de difuzarea interviului cu Traian Basescu, am fost sunata pentru a mi se aduce la cunostinta ca TVR 3 nu il va transmite. De la un anume Bucuroiu citire. Fara explicatii. L-am contactat pe Stelian Tanase. A promis ca se va interesa. Nimic nu motiveaza acest act”, a scris jurnalista Brîndușa Armanca, pe pagina sa de facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ