Discurs FULMINANT al unui primar în fața liderilor PSD: "E un sistem de TEROARE"

| 20 mar, 16:31

 

Primarul unui oraș din Hunedoara a susprins printr-un discurs foarte caustic la lucrările atelierului de "Dezvoltare regională și reformă administrativă" al PSD, organizat vineri la Parlament.


 

Adrian Filip Iovănescu, primarul din Călan, a denunțat starea de "teroare" sub care se află administrațiile locale și le-a bătut obrazul parlamentarilor care nu au "curajul" să corecteze Codul Penal. "Nimeni nu vrea să mai semneze nimic", a spus edilul. "E un sistem terorist", a protestat primarul, care a adăugat că oricine poate fi arestat  în baza unei suspiciuni.

Iovănescu s-a plâns că orice încercare a unui primar de a le solicita ceva miniștrilor este considerată trafic de influență. Totodată, el a acuzat că instituția Curții de Conturi a ajuns să judece oportunitatea unor cheltuieli, nu legalitatea lor.

Primarul din Călan s-a declarat nemulțumit că salariile edililor sunt la jumătatea celor pe care le primesc, de exemplu, șefii Poliției.

Referitor la salariile administrațiilor locale, ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, i-a răspuns că în prezent se lucrează  la o inițiativă parlamentară care luni urmează să fie finalizată. Dragnea a precizat că solicitări privind creșterea salariilor în administrațiile publice au venit și din partea mediului privat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 18:14
yehudy
il inteleg pe domnul Adrian Filip Iovănescu: sa nu mai poti fura in liniste este o teroare:)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ