Distrugătorul american USS Cole a participat la exerciţii militare în Marea Neagră

| 19 feb, 22:34

Distrugătorul american USS Cole a participat joi la un exercițiu comun în Marea Neagră alături de forțe navale române, a anunțat într-un comunicat Flota a 6-a a Forțelor navale ale SUA, citat de Agerpres.

Exercițiul a avut ca scop îmbunătățirea capacităților maritime și oferirea de noi asigurări aliaților din NATO și ai partenerilor regionali în legătură cu angajamentul Statelor Unite față de Alianță și de securitatea și stabilitatea în regiunea Mării Negre.

'Este pentru a treia oară când aveam șansa de a lucra cu aliații noștri români și suntem bucuroși că avem încă o oportunitate de a îmbunătăți relațiile și interoperabilitatea dintre forțele noastre navale, a declarat comandantul navei USS Cole, comandorul James Quaresimo.

Primele două exerciții de acest tip la care a participat USS Cole (clasa Arleigh Burke) în Marea Neagră alături de forțe navale române au avut loc pe 23 octombrie 2014 și 13 februarie 2015.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ