Diversiunea Digi24: S-au prezentat pe primul loc, dar în REALITATE au uitat să mai pună un 0 după 1

| 04 noi, 2014

Postul Digi24 s-a autoproclamat lider al televiziunilor de știri în ziua alegerilor prezidențiale. Televiziunea de știri a RCS&RDS a difuzat luni seară o știre prin care anunța că a condus audiențele, depășind toate posturile de știri.

Diversiunea creată de postul Digi24 a fost că a folosit nişte măsurători proprii ignorând cifrele oficiale de piaţă furnizate de măsurătorul oficial ARMA – Kantar Media, recunoscut de întreaga piață TV și de publicitate.

Postul a prezentat cote de piață pe anumite tronsoane orare, dar și pe întreaga zi de duminică, potrivit acelorași măsurători proprii. Și pe întreaga zi de duminică postul s-a prezentat drept liderul posturilor de știri, aproape la egalitate cu Antena 3, scrie paginademedia.ro.

Deși este în studiile de audiență ARMA, Digi 24 nu a prezentat cifrele după care se ghidează întreaga piață și în care avea o altă poziție în clasament.

Potrivit datelor de audiență măsurate de Kantar Media, Digi 24 a avut altă poziție în clasamentul ratingurilor din ziua alegerilor. Potrivit datelor prezentate de paginademedia.ro, la ora 21.00, în momentul în care televiziunile au prezentat exit-poll-urile, Digi24 se situa pe locul 10 în topul televiziunilor, la nivel național, cu o medie de 216.000. La orașe, televiziunea de știri a fost pe șapte, cu o medie de 204.000 de telespectatori.

Dintre posturile de ştiri, cele mai urmărite au fost Antena 3 şi România TV, care au înregistrat fiecare în parte peste un milion de telespectatori.

Tag-uri: arma, Digi 24, romania tv
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ