DNA continuă asaltul asupra lui Liviu Dragnea: două dosare grele, la un pas de redeschidere

| 12 iul, 09:28

Procurorii DNA au cerut instanțelor redeschiderea a două dosare, unul care îl vizează pe Liviu Dragnea, celălalt privind firma Tel Drum, despre care anchetatorii spun că ar fi controlată de liderul PSD, solicitările urmând să se judece în septembrie, anunță Știripesurse.ro.

Una dintre cauze are termen pe 26 septembrie, la ÎCCJ, fiind înregistrată pe 3 iulie. În același dosar,pe lângă Liviu Dragnea, sunt vizați sși Mugur Bățăuș, Victor Piperea, Gheorghe Giui. Ion Mirancea, Victorița Păscuțu și Marian Fișcuci.

Un al doilea dosar are termen pe 4 septembrie la Tribunalul Teleorman. În cererea de redeschidere nu apare numele lui Liviu Dragnea, însă este vizată firma Tel Drum despre care procurorii spun că este controlată de liderul PSD. Intimații din dosar sunt SC Modul Proiect SA Alexandria, Asociația Tel Drum SA- SC Euroconstruc Trading 98 SRL și Doru Cătălin Gudei. Solicitarea a fost depusă pe 6 iulie.

Dosarele au fost închise în 2013 de DNA.

Liviu Dragnea este anchetat, în prezent, de DNA pentru fraude cu fonduri europene prin intermediul Tel Drum. În dosarul DGASPC Teleorman a fost condamnat, în primă instantă, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Liderul PSD are și o condamnare definitivă, cu suspendare, în dosarul Referendumul.

"Încep alte dosare, se fac cereri de redeschidere a unor dosare închise de ei acum 4, 5 ani. Sunt la ÎCCJ, ne judecăm. Probabil o sa deschidă ceva de când eram în liceu, de dinainte de a mă naște. Nu sunt prost, e clar că miza principală a lui Iohannis e ca eu să nu mai exist", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ