DNA: Dan Straja a primit, în două tranşe, 95.750 euro

| 10 iun, 11:49

Managerul Institutului Oncologic ''Alexandru Trestioreanu'', Dan Straja, a primit de la reprezentantul a două societăţi comerciale, în două tranşe, suma totală de 95.750 de euro, precizează DNA într-un comunicat transmis vineri Agerpres.

Procurorii DNA - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 9 iunie, a lui Dan Nicolae Straja, manager la Institutul Oncologic ''Alexandru Trestioreanu'', cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată. 

''În perioada 1 - 8 mai 2015, inculpatul Straja Dan Nicolae, în calitate de manager la Institutul Oncologic 'Alexandru Trestioreanu', în exercitarea atribuţiilor de serviciu ce îi reveneau în ceea ce priveşte încheierea contractelor de achiziţii, derularea contractelor, angajarea unităţii în operaţiunile patrimoniale, a primit de la reprezentantul a două societăţi comerciale, în două tranşe, suma totală de 95.750 euro. Sumele de bani, ce au fost primite de inculpat atât în biroul său din cadrul instituţiei pe care o conducea, cât şi în autoturismul personal, pe o stradă necirculată, indicată anterior de inculpat, reprezentau comisionul stabilit pentru derularea în bune condiţii a contractelor respective (emitere comenzi, plată facturi)'', arată DNA. 

Vineri, Dan Straja urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ