DNA: Director şi consilier din Primăria Sectorului 1, trimişi în judecată pentru mită

| 27 noi, 14:17

Procurorii DNA Ploieşti i-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe Răzvan-Mihai Iordan, la data faptelor director al Direcţiei Inspecţie, şi pe Dan Toma, la data faptelor şef birou, ulterior director executiv adjunct al aceeaşi direcţie, din cadrul Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, ambii pentru mai multe fapte de luare de mită.

DNA precizează, într-un comunicat că, în cursul anilor 2006 şi 2010, cei doi au pretins şi primit de la un om de afaceri, sumele de 15.000 euro respectiv 30.000 euro (primită în două tranşe), pentru ca, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, să dispună întocmirea şi semnarea proceselor verbale de recepţie ale unor lucrări de construcţie.

'În cursul anului 2008, în aceleaşi calităţi şi în aceleaşi circumstanţe, cei doi inculpaţi au pretins şi primit, de la un alt om de afaceri, dezvoltator imobiliar, câte 70.000 euro', susţin procurorii.

În cauză, s-a dispus măsura sechestrului asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile ce aparţin celor doi inculpaţi..

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Prahova, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asiguratorii dispuse în cauză.

Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ