DNA face cercetări privind infracţiuni de corupţie în legătură cu finanţarea Clubului sportiv FC Municipal Baia Mare

| 26 apr, 20:47

Procurori DNA Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârşirea unor infracţiuni corupţie, comise în perioada 2015 - 2016, în legătură cu finanţarea Clubului sportiv FC Municipal Baia Mare.

Potrivit unui comunicat al DNA, în cursul zilei de marţi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la sediul unei instituţii publice din municipiul Baia Mare. 

"În aceeaşi cauză, procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante în timp ce o persoană cu funcţie de decizie din cadrul instituţiei respective a primit suma de 30.000 lei în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", se arată în comunicatul DNA. 

Anterior, surse judiciare au precizat că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, ar fi fost prins în flagrant cu 30.000 lei, sumă ce ar fi reprezentat o tranşă din banii pretinşi. Potrivit surselor citate, mita ar fi avut legătură cu atribuţiile sale de serviciu. 

Cătălin Cherecheş a fost ridicat marţi de procurorii DNA Cluj, în urma unui flagrant, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Procurorii DNA au descins, marţi la prânz, în biroul edilului municipiului Baia Mare. Surse din interiorul Primăriei municipiului Baia Mare au confirmat pentru AGERPRES că procurorii DNA au stat în sediu aproape o oră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ