DNA, pe urmele familiei Cocoş într-o nouă afacere SUSPECTĂ

| 12 ian, 09:56

La fel ca alţi miliardari cu afaceri nu tocmai curate, Dorin Cocoş nu s-a sfiit să-şi implice fiul în diverse operaţiuni. După ancheta privind influenţa ilegală a familiei Cocoş la ANRP, DNA verifică acum informaţiile privind afacerea „Galeriile Titan”.

Este vorba atât de către preluarea de către Alin Cocoş a celebrului magazin din cartierul bucureştean Titan, dar mai ales de modul în care s-au făcut plăţile către cei care au renovat clădirea. Potrivit National, plata către furnizori sau firmele care efectuau diverse lucrări se efectua cu banii jos, existând suspiciunea că sumele uriaşe achitate ar putea proveni inclusiv din şpăgile primite de tatăl acestuia, Dorin Cocoş.

În ciuda concurenţei acerbe, Alin Cocoş a reuşit să preia magazinul Titan şi să-l transforme într-un timp record într-un complex de lux. Investiţia, care s-ar ridica la 15 milioane de euro, poate fi justificată cu greu într-o asemenea zonă, motiv pentru care a ridicat numeroase suspiciuni în piaţă, cu privire la nevoia de a plasa bani într-o investiţie la vedere. Acesta este şi motivul pentru care procurorii au intrat pe fir, scrie stiripesurse.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 ian, 11:28
COCO
nu este exclus,
cred ca asta micu are niste legaturi si cu dosarul cu nenea stere si bica,
o supozitie,

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ