DNA Ploieşti a solicitat MAE documente referitoare la contractul SIMISC

| 28 mar, 21:49

DNA Ploieşti a solicitat Ministerului Afacerilor Externe (MAE) documente referitoare la contractul de achiziţie a infrastructurii hardware şi software de bază, a serviciilor de dezvoltare şi implementare pentru Sistemul Informatic pentru Managementul Integrat al Serviciilor pentru Cetăţeni (SIMISC), precizează MAE într-un răspuns la o solicitare AGERPRES.

Potrivit sursei citate, contractul respectiv a fost atribuit prin parcurgerea procedurii legale de licitaţie publică deschisă, desfăşurată prin intermediul SEAP, iniţiată în mai 2014 şi finalizată în ianuarie 2015. 

"La licitaţia publică respectivă au fost depuse cinci oferte iar criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico-economic. Contractul a fost atribuit asocierii Siveco România SA şi Expert One Research SRL, iar valoarea acestuia a fost de 25.001.400 lei, fără TVA", se arată în răspunsul MAE.

Tag-uri: acte, DNA, dosar
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ