Dobrovolschi: În România nu există un stat paralel, e o formulare a celor care au probleme cu Justiția

| 14 noi, 16:38

Purtătorul de cuvânt al președintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a declarat marți că în țara noastră nu există un stat paralel, aceasta fiind o formulare folosită de persoane care au probleme cu Justiția, ea subliniind că beneficiarul unui sistem sănătos de stat de drept este societatea.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, își dorește o Justiție independentă și puternică, beneficiarul unei Justiții independente și puternice este societatea. (...) În România nu există un stat paralel, această formulare este o invenție a celor care au probleme cu Justiția. (...) Un beneficiar real al unui sistem sănătos atunci când vorbim despre stat de drept și Justiție independentă nu poate fi decât societatea, societatea este cea care beneficiază atunci când statul de drept funcționează așa cum trebuie și când avem o Justiție independentă", a spus Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Ea a adăugat că dacă ar fi existat o discuție oficială între președintele Klaus Iohannis și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, aceasta s-ar fi aflat pe agenda publică.

Dobrovolschi nu a dorit să facă comentarii pe marginea declarațiilor lui Liviu Dragnea la adresa șefului SPP, Lucian Pahonțu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că, în opinia sa, nu există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar "făcut", acest aspect fiind de fapt, în opinia sa, în beneficiul politic al președintelui Klaus Iohannis.

"Eu nu cred că există vreun membru din conducerea PSD-ului care să nu aibă un dosar făcut. Nu mai cred asta. Nu cred că există. Este îngrozitor, nu? E năucitor. De asemenea, cred că și, nu vreau, sper să nu fie așa, lideri locali... Ați văzut cazul Maricel Popa (președintele CJ Iași — n.r.)? Eu așa ceva... Iertați-mă, la mine, am înțeles, trebuie să fiu executat, să se înmoaie partidul și să fiu acolo pus în colț", a afirmat Dragnea, la România TV.

El l-a acuzat pe șeful SPP că încearcă să facă racolări din cadrul PSD, numindu-l "poștașul de serviciu de la Cotroceni".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ