Doi elevi, de 9 si 12 ani, au fost arestati pentru ca si-ar fi otravit profesoara

| 21 mai, 2014

Doi elevi de scoala generala din Brooklyn, New York, au fost arestati dupa ce si-ar fi otravit profesoara, punandu-i acesteia otrava de soareci in bautura.

Cadrul didactic, al carui nume nu a fost facut public, a adus sticla cu apa, in care fusese pusa otrava, in biroul directorului. Dupa care s-a dus la doctor, pentru a fi examinata.

In prezent, femeia este acasa si se recupereaza, noteaza ABC News.

Suspectii, in varsta de 9 si 12 ani, au fost arestati dupa ce un parinte al unui alt elev a sunat la scoala si a raportat ca propriul copil a observat cum cei doi pusesera ceva in sticla de apa a profesoarei, au confirmat autoritatile pentru ABC News.

Potrivit seful politiei locale, cel mai mic dintre copii a fost cel care a pus efectiv otrava in sticla, asistat de elevul mai mare. Autoritatile au declarat ca cei doi au vrut sa vada ce se va intampla cu profesoara. Acestia vor fi judecati ca minori.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ