Doi primari democrat liberali din Teleorman au migrat la PSD

| 21 iul, 2014

Primarii comunelor Crângeni şi Bujoreni, Iulian Lică şi Florentin Burcea, ambii aleşi în funcţie sub sigla Partidului Democrat Liberal (PDL), au anunţat luni, într-o conferinţă de presă că au ales să susţină Partidul Social Democrat (PSD).

Am ales echipa PSD pentru că, după câştigarea mandatului de primar, am avut o colaborare bună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea şi cu domnul Liviu Dragnea (vicepremierul-n.r.). Am luat această decizie în urma consultării cu cetăţenii din localitate', a afirmat Iulian Lică.

Primarul comunei Bujoreni, Florentin Burcea, care este membru al PDL de şase ani, consideră că 'electoratul a votat la alegerile locale omul, nu partidul'.

'Nu este o hotărâre uşoară. A fost nevoie de doi ani să ne gândim. La Bujoreni, cele mai multe voturi au fost de primar. Voturile PDL au fost mai puţine', a declarat Burcea.

Vicepreşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că racolarea edililor de la alte formaţiuni politice nu reprezintă un obiectiv pentru PSD.

'Până în acest moment avem 55 de primari. Nu avem ca obiectiv aducerea de primari. Dacă oamenii doresc să ni se alăture, sunt bineveniţi. Prima dată, au venit trei colegi primari, a doua oară alţi trei colegi primari şi, iată că, astăzi, s-au mai alăturat alţi doi colegi primari. Nu aş vrea să se înţeleagă că am creat o presiune asupra unui primar să treacă în echipa PSD Teleorman. Este un gest pe care au vrut să îl facă, iar noi i-am primit. Suntem o echipă', a susţinut Adrian Gâdea.

Ambii primari sunt la primul mandat. 

Edilii susţin că vor avea în continuare majoritate în consiliul local. La primăria Crângeni sunt şase consilieri ai PDL, şase ai PSD şi unul PP-DD. Consiliul local Bujoreni este format din patru consilieri ai PDL, patru ai PSD şi unul UNPR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ