Doi români, premiaţi la YouTube Music Awards

| 04 noi, 2013

Regizorul Matei Dima şi directorul de imagine Khaled Mokhtar sunt cei doi români premiaţi la YouTube Music Awards, categoria Innovation of the Year. Ei au fost premiaţi în cadrul unei gale care a avut locduminică seara la New York pentru videoclipul See Me Standing, realizat pentru rapper-ul Destorm.

Videoclipurile au fost alese de un juriu internaţional format din muzicieni şi fani YouTube, criteriile de departajare fiind creativitatea clipurilor, noutatea tehnică şi aprecierea fanilor platformei video. Publicul a votat videoclipul preferat prin like, share şi comentarii pe pagina oficială YouTube Music Awards.

“Dacă nominalizarea la YouTube Music Awards a fost o surpriză, câştigarea premiului alături de Matei mi-a adus cea mai mare bucurie. Mulţumesc YouTube pentru că a creat o punte între artişti şi oamenii pentru care muzica reprezintă un stil de viaţă” a declarat Khaled Mokhtar într-un comunicat.

Matei Dima, regizorul acestui clip, a povestit pentru gândul cum a ajuns să lucreze cu Deestorm. "L-am cunoscut într-un grup de prieteni cu care am fost în Jamaica la o acţiune umanitară. Eu tocmai ce terminasem masteratul şi i-am spus că vreau să-i fac următorul videoclip", a spus regizorul imediat după nominalizarea la You Tube Music Awards. "Am vrut să fac ceva diferit de celelalte videoclipuri, foarte comerciale, voiam să fie o poveste, să creez nişte emoţii", a adăugat regizorul .

DeStorm este un muzician şi actor de comedie american, popular pe YouTube, la canalul său de pe platforma video fiind abonaţi 1,5 milioane de oameni.

La YouTube Music Awards, eveniment aflat la prima ediţie, Eminem a fost declarat artistul anului, iar premiul pentru cel mai bun debut a fost primit de Macklemore & Ryan Lewis. Pe scena YouTube Music Awards 2013 au cântat Lady Gaga, Eminem, Arcade Fire, Avicii, CDZA, Lindsey Stirling, M.I.A., Tyler the Creator şi Walk off the Earth.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ