Doliu în PSD: Un lider local şi soţia sa au murit într-un accident

| 31 mar, 08:47

Unul dintre liderii locali din PSD a murit în urma unui accident rutier petrecut luni, lângă Bârca, Dolj.

Radu Onofrei, în vârstă de 45 de ani, preşedintele PSD Măceşu de Sus, județul Dolj, și soția sau au murit într-un accident de mașină produs luni dimineața. Accidentul a avut loc la ieșirea din localității Bârca, informează DC News.

Nu au fost singurele victime, în accident fiind implicat preşedintele Partidei Romilor Dolj, Nicolae Dumitru, în vârstă de 71 de ani, din Craiova. El şi-a piedu viaţa.

Cauza accidentului a fost nedaptarea vitezei la condiţiile de drum. Președintele Partidei Romilor ar pătruns pe contrasens unde a lovit autoturismul condus de preşedintele PSD Măceşu de Sus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 08:54
ela
job
Doriti sa va alaturati unui proiect de lucru online, pentru piata nationala si internationala? Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ