DOLIU în teatrul românesc! O cunoscută actriţă a murit

| 02 iun, 15:19

Mihaela Juvara, care a fost actriţă a Teatrului Bulandra din Capitală, a decedat, duminică dimineaţă, şi a fost înmormântată marţi, la cimitirul Bellu din Bucureşti, potrivit unui anunţ făcut de actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă.

Mihaela Juvara s-a stins din viaţă "discret şi probabil demn, aşa cum a trăit", a scris Tudor Chirilă pe blogul personal, precizând că, în ultimii ani, actriţa "a fost dată uitării".

"A fost actriţă a Teatrului Bulandra, deţinut politic timp de doi ani de zile (victimă a absurdei şi dureroasei «purificări» a dosarelor din anii cincizeci), mama unui băiat care a devenit crucea grea a părinţilor lui în această viaţă, bolnav fiind de o boală care nu te omoară, dar nici nu te lasă să trăieşti. Apoi a fost profesoara care a pregătit pentru examenul de admitere la IATC, ATF şi mai nou mult dezbătuta UNATC zeci de actori", a spus Tudor Chirilă.

Potrivit acestuia, Mihaela Juvara avea "o suferinţă pulmonară care nu-i mai permitea să umble mai mult de cinci metri fără să fie nevoită să se odihnească câte zece minute".

Mihaela Juvara a fost înmormântată marţi dimineaţă, la cimitirul Bellu din Bucureşti.

Citeşte şi: DOLIU în muzică! Un artist român a murit la doar 26 de ani

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ