Dominic Fritz: Sunt siderat de patriotismul prefăcut al huliganilor de la AUR

| 07 iun, 19:55

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, se declară ”siderat” de patriotismul reprezentanţilor AUR, după ce deputatul de Timiş Ciprian Titi Stoica a sunat în miez de noapte mai mulţi colegi parlamentari, de la mai multe partide, pe care i-a înjurat.

 

”Ziua se îmbracă cu tricolorul şi noaptea ameninţă la beţie reprezentanţii românilor cu moartea. Sunt siderat de patriotismul prefăcut al huliganilor de la AUR. Deputatul AUR de Timiş, Titi Stoica, a sunat azi noapte mai mulţi parlamentari români, i-a înjurat şi ameninţat cu moartea. E doar unul din multele exemple ale ipocriziei vulgare perfecţionată de acest pseudo-partid”, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, Dominic Fritz.
Edilul din Timişoara a susţinut că Ciprian Titi Stoica ”a trăit bine mersi în Aglia”, iar acum ”ne dă lecţii”.
”A fugit din România şi a trăit bine mersi în Anglia, dar Titi Stoica acum ne dă lecţii despre cum Europa face rău României. Se dau drept mari apărători ai copiilor, dar sunt papagalii admiratori ai unui ucigaş şi violator de copii ca Vladimir Putin. Se prefac că sunt o voce a poporului, dar intră agresiv ca haită în instituţiile celor aleşi democratic de popor. Ne recită poezii despre valorile României, dar se iau la harţă ca oamenii fără onoare. Nu, nu ne daţi lecţii despre valori, despre iubire de ţară, despre credinţă sau popor. Ura şi violenţa voastră nu vor defini România niciodată. Timişoara e mândră de bunul său simţ şi de destinul său european şi nu va fi niciodată reprezentată de astfel de oameni”, a scris Fritz.
Deputatul AUR de Timiş Ciprian Titi Stoica, care înainte de a fi ales parlamentar a lucrat ca şi controlor de trafic într-o gară din Londra (Anglia), a sunat noaptea trecută mai mulţi colegi parlamentari de la alte partide politice cărora le-a adresat injurii şi ameninţări.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ