Donald Trump a anunţat că va respinge proiectul de lege a apărării, de 740 de miliarde de dolari

| 18 dec, 17:20

Preşedintele american Donald Trump a anunţat că va respinge proiectul de lege a apărării, în valoare de 740 de miliarde de dolari, care stabileşte cheltuielile şi politica Pentagonului, unul dintre motive fiind cererea sa de excludere a unei reglementări, numită Section 230, care protejează companiile din sectorul internetului de răspunderea faţă de conţinutul publicat de utilizatori, transmite Reuters.

”Voi respinge prin veto proiectul de lege a apărării, care ar face China foarte fericită. Le-ar plăcea foarte mult. Trebuie eliminată reglementarea Section 230, trebuie protejate monumentele noastre naţionale şi trebuie să permită retragerea militarilor noştri din regiuni foarte îndepărtate şi care nu ne apreciază. Mulţumesc!”, a scris Trump pe Twitter.

Senatorul controlat de republicani a adoptat, vineri, cu o largă majoritate  Legea de Autorizare a Apărării Naţionale. Cei 70 de membri cau au susţinut adoptatea proiectului sunt mult mai numeroşi decît majoritatea de două treimi necesară pentru a înfrânge acest veto al preşedintelui.
Congresul va trebui să voteze din nou pentru a trece de acest veto.
Birourile preşedintei Camerei Reprezentanţilor, democrata Nancy Pelosi, şi liderul majorităţii din Senat, republicanul Mitch McConnell, nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea CNBC.
Potrivit NBC News, Trump va respinge în mod direct proiectul alărării, în loc să refuze să semneze proiectul timp de 10 zile. Nu este clar când va face preşedintele uz de dreptul său de veto.

 

Tag-uri: Donald Trump, senat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ