Donald Trump spune că summitul NATO a fost "grozav" şi îl critică pe Obama în legătură cu Rusia

| 16 iul, 09:51

Preşedintele american Donald Trump a scris luni dimineaţă, pe Twitter, că summitul NATO de la Bruxelles la care a participat săptămâna trecută a fost un succes şi că cea mai mare parte a media a relatat inexact despre reuniune, transmite Reuters.

"Am primit multe telefoane de la lideri ai ţărilor din NATO pentru a-mi mulţumi că am ajutat să se reunească şi că i-am făcut să se concentreze pe obligaţiile financiare, deopotrivă prezente şi viitoare"a scris Trump pe Twitter.

"Am avut un summit grozav, despre care s-a relatat inexact de cea mai mare parte a media. NATO este acum puternică şi bogată", a adăugat liderul de la Casa Albă, care urmează să se întâlnească luni la Helsinki cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Trump a mai spus că predecesorul său Barack Obama nu a acordat atenţie acuzaţiilor FBI privind amestecul Rusiei în alegeri şi că ele au fost luate în serios abia după ce el a ajuns preşedinte.

"Preşedintele Obama a crezut că Hillary Necinstita va câştiga alegerile, aşa că atunci când a fost informat de FBI despre amestecul Rusiei, a spus că nu este posibil, că nu e mare lucru şi nu a făcut NIMIC în legătură cu asta. Când am câştigat eu, a devenit o mare chestie şi (a apărut) vânătoarea de vrăjitoare aranjată, condusă de Strzok!", a scris Trump pe Twitter.

Liderul de la Casa Albă s-a referit la Hillary Clinton, rivala sa democrată de la alegerile din 2016, şi la Peter Strzok, un agent FBI care l-a criticat pe Trump în timpul campaniei.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ