Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului, propunere şocantă: să organizăm un CIMITIROVISION

| 30 mar, 22:19

Dorin Chirtoacă, primar al Chișinăului și naş de botez al nepoatei fostului președinte Traian Băsescu, a reușit la ședința de luni a serviciilor Primăriei Chișinău să-și uimească colegii cu o propunere inedită, după ce a aflat că femeile obişnuiesc să vină în ţinute elegante în cimitire, la sărbătorile religioase.

Aflând cu mirare de eleganţa femeilor cu prilejul unuia dintre cele mai triste momente, cum este înmormântarea cuiva drag, Dorin Chirtoacă a propus, în glumă, la ședința din 30 martie a serviciilor Primăriei Chișinău organizarea unui nou concurs: Cimitirovision.

„Ar trebui cumva să minimizăm activitățile incompatibile cu cimitirile, cum ar fi frigăruile și trecerea de la pomenire la chef și sărbătorire. Mâncatul în cimitir n-ar trebui să aibă loc", a punctat primarul, citat de unimedia.info.

„Dacă tot vin în rochii de seară poate organizăm un Cimitirovision, facem și un podium acolo. Dacă vin și în pantofi cu toc înalt și nu au probleme de a circula pe acolo. Iată, pe strada pietonală e o problemă, dar printre morminte nu", a conchis Dorin Chirtoacă.

 

Citeşte şi: Fiul fostului președinte al Republicii Moldova, anchetat de DNA. ŞPAGĂ de 4 milioane de euro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 08:16
Florin
O sansa noua
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ