DORIN COCOŞ a primit lovitura de graţie! Tânăra sa soţie l-a părăsit pentru un bogătaş

| 24 iul, 16:31

Dupa un mariaj de numai doi ani cu o tanara de 25 de ani din Republica Moldova, Dorin Cocos este, din nou, la un pas de divort. Surse din apropierea omului de afaceri sustin ca Diana Roibu si-a refacut viata in bratele unui alt barbat, potrivit cancan.ro.

Vestea ca Elena Udrea si Dorin Cocos divorteaza dupa un deceniu de relatie a uimit intreaga suflare din politica romaneasca. La numai doua luni de la despartirea de "Blonda de la Cotroceni", omul de afaceri s-a recasatorit si a luat de nevasta o stewardesa originara din Republica Moldova, in varsta de 25 de ani, de care s-a aratat extrem de indragostit. Inainte de a-i deveni sotie, Diana Roibu i-a fost amanta timp de doi ani, lucru stiut si de Elena Udrea.

Casnicia omului de afaceri a mers extraordinar pana in luna noiembrie a anului trecut, atunci cand Cocos a fost arestat, dupa ce i s-au adus nenumarate capete de acuzare in "Dosarul Microsoft". Imediat dupa ce sotul ei a fost aruncat dupa gratii, Diana Roibu si-a facut bagajele si s-a mutat in Africa, la o matusa stabilita acolo.

In luna aprilie a acestui an, fostul sot al Elenei Udrea a fost plasat in arest la domiciliu. Desi toti se asteptau ca tanara lui sotie sa se intoarca in tara pentru a-i fi alaturi, aceasta nu a pus piciorul pe taram romanesc nici pana in aceasta clipa. Lipsa Dianei Roibu a ridicat mari semne de intrebare, mai ales ca sotul ei are mare nevoie de sprijin fizic si moral. Prin cercurile inalte ale societatii se discuta faptul ca tanara moldoveanca nu ar mai vrea sa se intoarca la Cocos.

Mai mult, in timpul vacantei prelungite in strainatate, ea s-ar fi indragostit de un alt barbat, un potent om de afaceri, pe care l-ar fi prezentat deja parintilor sai, aflati la munca in Rusia, unde lucreaza ca vanzatori. Mai mult, aceleasi surse sustin ca Dorin Cocos este la curent cu escapada sotiei sale, insa, pana acum, el nu a dorit sa vorbeasca nici macar cu apropiatii despre acest subiect.

 

Citeşte şi: Elena Udrea, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre violatori

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ