Florea (PDL): E treaba liberalilor cât mai suportă atitudinea lui Antonescu

| 10 sep, 2013

Prim vicepreşedintele PDL Dorin Florea a caracterizat reacţia preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, în problema Roşia Montană ca fiind "tipică", adăugând că este treaba liberalilor cât mai suportă atitudinea liderului lor.

"Reacţia lui Antonescu - tipică. Şi e treaba liberalilor cât mai suportă o asemenea atitudine, e treaba unui partid cât îşi suportă liderii şi e treaba populaţiei să recunoască că a greşit şi să judece. Măcar populaţia să se trezească, pentru că oamenii politici nu se trezesc. Din rău în mai rău merg lucrurile. Mă apucă râsul. Dacă eşti clar, cinstit şi cu temele făcute, să nu-ţi fie frică, îţi asumi o responsabilitate. De aia conduci, nu să dai ora exactă pe stradă. Păi cum vii să spui că tu, Guvernul, scoţi actul normativ - presupunând că ai discutat cu toţi miniştrii ... Dacă spui că interesul pentru România e corect şi bun şi România are de câştigat, faceţi-o! Nu o mai bâlbâiţi atâta, nu mă interesează că ies 10 oameni pe stradă, dacă ştiu că măsura trebuie făcută corect", a spus Dorin Florea, citat de Agerpres.

El a arătat că oamenii ies pe stradă pentru că nu au garanţia că "lucrurile sunt clare acolo", în condiţiile în care "nici nu ştiu unde e Roşia Montană" şi că problema celor care protestează este că "ceva pute, aşa cum a puţit cu Oltchim, cu CFR-ul, exact cum a puţit şi pute în continuare cu gazul metan al României sau cu petrolul".

Florea a afirmat că, dacă proiectul de la Roşia Montană este corect din punct de vedere al mediului, al economiei, România are doar de câştigat, iar el, ca politician de opoziţie, nu va critica puterea în acest caz.

"Să îl facă, fraţilor, eu nu o să îi critic pentru asta, o să îi critic pentru asta: "bag în Parlament, dar eu nu votez". Ce e aia? Nu numai Roşia Montană e o problemă, problema e că se fură pădurile, munţii prin decizii şi sentinţe judecătoreşti. Nimeni nu zice nimic", a accentuat Dorin Florea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ