Dosarul “Gala Bute”: Vestea primită de Rudel Obreja în spatele gratiilor. Decizia luată de ICCJ

| 04 mar, 18:00

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul fostului preşedinte al Federaţiei de Box, Rudel Obreja, dar şi al administratorului moşiei de la Nana aparţinând Elenei Udrea, Tudor Breazu. Cei doi sunt puşi sub acuzare în dosarul “Gala Bute”.

De asemenea, instanța a prelungit arestul preventiv și în cazul primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță, relatează Agerpres.

În același dosar, Ștefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, și Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, rămân în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Rudel Obreja este cercetat penal în dosarul "Gala Bute" pentru săvârșirea a două infracțiuni de spălare de bani, două infracțiuni de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

Tudor Breazu, administratorul SC Agro Green Nana SRL, unde acționar unic este Elena Udrea, este acuzat de complicitate la luare de mită pentru că ar fi primit bani, sub forma unor contracte fictive de publicitate, care ulterior ajungeau la Elena Udrea.

Citeşte şi: NOI amănunte ies la suprafaţă în cazul UDREA. Tolontan dezvăluie un element extrem de interesant în dosarul Gala Bute

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ