Două cutremure, miercuri seara în județul Buzău

| 19 iun, 2014

Două seisme cu magnitudini de 3 și 3,3 grade pe scara Richter s-au produs miercuri seara, în zona seismică Vrancea, în județul Buzău, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului /INFP/.

Primul cutremur de 3 grade pe Richter s-a produs la ora locală 22,49 (19,49 UTC), la o adâncime de 115 kilometri. Seismul a avut epicentrul în județul Buzău, la 39 de kilometri de Covasna, la 52 de kilometri de Vălenii de Munte și de Râmnicu Sărat, la 54 de kilometri de Târgu Secuiesc și la 56 de kilometri de Buzău.

Ulterior, la ora locală 23,11 (20,11 UTC), s-a produs în județul Buzău un nou seism de mai mare intensitate (3,3 grade pe scara Richter), la o adâncime de 122 de kilometri.

Orașele cel mai apropiate se cutremur au fost: Covasna (40 km), Râmnicu Sărat (51 km), Vălenii De Munte (53 km), Buzău (55 km) și Târgu Secuiesc (55 km).

 

Tag-uri: buzau, cutremur
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ