Două TRAMVAIE s-au ciocnit. 150 de persoane, la un pas de moarte VIDEO

| 09 dec, 2013

Două tramvaie s-au ciocnit luni în intersecția dintre strada Gării și Arcu din Iaşi. Nouă persoane au fost rănite ușor. Patru pasageri din tramvai au fost transportaţi la spital, scrie RomâniaTv.net.

Tramvaiul 6 urca dinspre Gară spre Centru. Înainte de a ajunge la Tarom, frânele n-au mai funcţionat, iar tramvaiul a luat-o la vale cu spatele, ciocnindu-se cu un tramvai care venea tot dinspre Gară, informează ziaruldeiasi.ro. În urma impactului dintre cele două tramvaie, mai multe persoane au fost rănite. Patru dintre victime au fost transportate la spital.

"Echipajele SMURD au intervenit. În Unităţile Primiri Urgenţe au ajuns patru persoane, iar unul dintre accidentaţi a fost dus la Secţia de Neurochirurgie. Toţi sunt stabili", a declarat, la România TV, Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.

Vatmanul primului tramvai care urca pe o pantă susţine că a fost o pană de curent şi nu a mai putut să frâneze. Al doilea vatman a spus că a văzut că vine celălalt tramvai peste el, însă nu a mai avut ce să facă pentru a evita coliziunea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ