Dragnea așteaptă verdictul în dosarul ,,Bombonica''

| 20 mai, 19:09

Luni, 20 mai, este o zi de foc pentru Liviu Dragnea. Judecătorii reiau discuţiile în procesul care îi dă fiori şefului PSD, după ce în primă instanţă a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Potrivit Realitatea TV, Dragnea nu vrea să participe la ședința de judecată.

Luni este ziua Z pentru Liviu Dragnea, care și-ar putea afla sentința în procesul in care a contestat condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare primită în cazul angajării fictive a două secretare PSD la Direcția Copilului Teleorman.

Dezbaterile vor avea loc, însă, în absenţa lui Liviu Dragnea, care, potrivit unor surse Realitatea TV, nu va merge la Înalta Curte.

Magistraţii le-au cerut atât reprezentanţilor acuzării cât şi celor ai apărării să se pregătească pentru ca luni să fie ultimul termen.

Au apărut, totuși, informaţii pe surse, potrivit cărora unii avocaţi vor cere amânarea procesului până după ce Curtea Constituţională va tranşa legalitatea completurilor de trei judecători de la Instanţa Supremă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ