Dragnea, acuzat că a premeditat criza valutară. "A primit planul de la un grup de 5 persoane"

| 24 ian, 13:20

Senatorul PNL Florin Cîțu face acuzații extrem de grave la adresa alianței PSD-ALDE și a lui Liviu Dragnea, scrie Realitatea Financiara.

Criza valutară este premeditată, acuză economistul din PNL, iar cei care au premeditat această criză, PSD și ALDE, „știu clar unde vor sa duca România. Vor să forțeze România să vândă aurul ieftin", spune Florin Cîțu.

"Este clar o problema de securitate natională. PSD+ALDE duc Romania intr-o criza valutara, recesiune, fara armata puternica (nu au cheltuit 2% din PIB nici in 2018) si fara rezerva valutara", a scris senatorul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, Liviu Dragnea ar fi primit acest plan "de la un grup de 5 persoane (demnitari si persoane fizice)".

Florin Cîțu atrage atenția asupra unui "atac speculativ pe leu" și spune că situația arată mai rău decât în 2008.

Senatorul cere institutiilor statului care se ocupa de securitate natională să verifice daca OUG 114 nu a avut ca obiectiv "imbogatirea unor speculatori de la est sau a unor consilieri ai premierului. Ce a aranjat si ce a promis Eugen Teodorovici in escala sa de la Moscova, cu destinatia Havana?"

Tag-uri: florin citu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ