Dragnea: ALDE are şanse să ajungă pe locul al doilea pe scena politică

| 10 feb, 13:36

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că formaţiunea politică condusă de Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin - ALDE - are şanse să ajungă pe locul al doilea pe eşichierul politic.

"Eu cred că ALDE are şanse să devină partidul pe locul II. Cel puţin anul ăsta. UNPR nu cred că poate, cel puţin acum, să vizeze locul II", a declarat Dragnea, miercuri, la Palatul Parlamentului, după semnarea protocolului de colaborare în alegeri PSD-ALDE. 

Liderul social-democraţilor a explicat că şansele pe care le dă ALDE ţin de modul în care evoluează PNL pe scena politică. 

"Aşa cum evoluează noul PNL, sunt toate şansele ca adevăraţii liberali să ajungă pe locul II pe scena politică, în timp rezonabil. Sunt din ce în ce mai mulţi liberali care nu înţeleg cum PNL a ajuns să fie condus de Blaga şi de Boc (...) şi au înţeles că PNL este folosit ca o mască pentru fostul PDL, numai că aceste măşti se topesc foarte repede fiindcă românii nu pot uita ce au păţit din cauza guvernării Băsescu-Boc", a susţinut Liviu Dragnea. 

În opinia sa, spre ALDE se vor îndrepta din ce în ce mai mulţi liberali. 

"Din punctul nostru de vedere şi nu numai al nostru, liberalii, cei care au convingeri liberale în România, se vor îndrepta din ce în ce mai mult către acest partid (ALDE - n.r.) care se conduce după adevăratele principii liberale", a conchis Dragnea. 

PSD şi ALDE au semnat miercuri la Palatul Parlamentului un protocol de colaborare în alegerile locale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ