Cine este prima opţiune a PSD pentru Primăria Capitalei

| 09 feb, 18:04

Prima opțiune a PSD pentru candidatura la funcția de primar general al Capitalei este Gabriela Firea, dar o decizie finală privind candidații social-democrați la Primăriile din București urmează să fie luată, cel mai probabil, la finalul lunii februarie, a declarat liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

"Decizia finală în ceea privește candidatul la București va fi luată în perioada următoare. Repet, este prima opțiune (Gabriela Firea — n.r.), dar, după ce vom avea ultimul sondaj de opinie, atunci vom lua și decizia finală, oficială și va fi și o lansare în toată regula", a afirmat președintele PSD, la finalul CExN al PSD.

Despre candidații la primăriile de sector, Dragnea a spus: "Deocamdată, noi am discutat astăzi despre Primăria Capitalei".

"În ceea ce privește candidații la sectoare în continuare facem sondaje. Nu vrem să greșim, facem sondaje de opinie destul de bine structurate și ne apropiem de decizia finală, foarte curând", a precizat el.

Președintele PSD a completat că o decizie finală în privința candidaților social-democrați la Primăria Capitalei și la primăriile de sector urmează să fie luată, cel mai probabil, spre finele lunii februarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 14:45
Ema
BANI BANI BANI
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ