Dragnea, avertisment extrem pentru Dăncilă: Să nu uite de ce a fost pusă acolo!

| 21 mai, 17:49

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un avertisment extrem de dur la adresa premierului Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea lansează un avertisment direct pentru Viorica Dăncilă. În cadrul unui interviu la Adevărul Live, liderul PSD a afirmat că, "până acum", Viorica Dăncilă a fost un prim-ministru bun, însă urmează după alegeri o analiză.

"Eu mă aştept la fiecare să nu uite pentru ce au fost puşi unde au fost puşi", a afirmat Dragnea, cu referire la Dăncilă şi ministri.

Întrebat care este relaţia sa cu Viorica Dăncilă în prezent, Dragnea a răspuns: "Sunt în relaţii personale numai cu femeia pe care o iubesc. O să analizăm după alegeri. Sfatul meu pentru orice om din guvern este să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta şi nu consideră că de fapt ajungând într-un post de ministru a doua zi i-a crescut şi capul, atunci va fi un ministru bun."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ