Dragnea: Codul etic al USL este aproape finalizat

| 11 iun, 2013

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi, că un cod etic care să stabilească sancţiuni pentru eventualitatea în care un membru USL îşi atacă un coleg din cadrul alianţei este aproape finalizat.

Dragnea a declarat că protocolul USL este într-un stadiu avansat, iar săptâmâna viitoare vor fi finalizate toate amendamentele legate de "angajamentele politice ale USL pentru modificarea Constituţiei, pentru regionalizare, pentru descentralizare, pentru marile proiecte de investiţii şi pentru marile proiecte economice ale Guvernului".

În acelaşi timp, Dragnea a subliniat că este aproape finalizat şi codul etic.

"Este aproape finalizat un cod etic care să stabilească posibilitatea de acţiune în cazul în care un membru USL atacă celălalt partid sau ceilalţi colegi din USL. Acest cod etic va stabili care sunt mecanismele prin care USL va reacţiona, dar conform procedurilor statutare, pentru că niciun partid nu poate să acţioneze în afara Statutului său", a explicat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ