Dragnea: Cred că vom merge pe varianta ca Inspecția Judiciară să fie o instituție autonomă

| 09 oct, 13:22

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat luni că una dintre variantele luate în calcul pentru Inspecția Judiciară este ca instituția să fie autonomă și că el crede că se va merge pe această variantă.

"Eu am spus de la început, pe 24 august, că trebuie să abordăm cu mai mult calm și cu mai multă așezare aceste propuneri de modificare (a legilor Justiției — n.r.) și încă de atunci a spus ministrul că una dintre variante este să fie instituție autonomă. Eu am spus în mai multe rânduri că poate e bine să fie o instituție autonomă și cred că vom merge către această variantă", a afirmat Dragnea, la Parlament, la finalul unei întâlniri cu președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Dragnea a mai spus că în cadrul întâlnirii nu s-a discutat pe marginea legilor Justiției și că o decizie privind modul în care acestea vor ajunge în Parlament se va lua după întoarcerea lui Călin Popescu-Tăriceanu din vizita pe care o efectuează în Cehia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ