Dragnea, desființat: ”A fi loial nu înseamna a fi sluga unui paranoid”

| 11 sep, 17:36

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, comentează într-o postare pe facebook scandalul politic din PSD, dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea, afirmând că disputa „nu este altceva decât bătălia finală pentru amnistie”.

„Pana acum cateva zile doamna Firea era o vestala în haremul care întretinea focul sacru al patriotului national Livache.

Peste noapte a devenit întruchiparea raului, atat mass-media cat si net-ul fiind plin de sulfuroase manipulari anti-Firea. La început a fost Soros, apoi Statul Paralel, protocoalele, asasinii platiti si formatiunile paramilitare puse sa darame stransura de "competenti" de la Palatul Victoria.

Mai nou, doamna Firea și opozantii lui Dragnea sunt tradatorii care vor sa praduiasca, alaturi de străini, gazele de la Marea Neagra!!

De fapt, nu este altceva decat batalia finala pentru AMNISTIE si acapararea tuturor institutiilor statului în mana lui Dragnea. Cei care-i reproseaza lui Firea lipsa de loialitate nu înțeleg ca a fi loial nu înseamna a fi sluga unui paranoid.

P.S. Vazand poza lui Dragnea "inlantuit" de Maior si în fundal cu Kovesi, ma napadesc amintirile...”, scrie Diaconu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ