Dragnea despre anunțul lui Ponta privind șefia Camerei: Ar fi fost bine să discutăm înainte în partid

| 13 iun, 17:46

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că ar fi fost de preferat ca mai întâi să se discute în partid despre candidaturile la președinția Camerei Deputaților, iar ulterior acestea să fie făcute publice.

Precizările acestuia au venit în contextul anunțatei candidaturi a lui Victor Ponta la șefia Camerei.

"La noi în partid, în general, cine și-a dorit o funcție a expus această dorință în interiorul partidului. Mâine, tot fiind chemați colegi la CExN pentru a discuta stadiul nou al negocierilor, sigur că putem discuta și subiectul ăsta pe care îl puteam discuta și în BPN. M-am abținut în această perioadă să spun pe cine aș vedea la Camera Deputaților, principalul motiv fiind că vreau să discut lucrurile astea în interior. Dacă cineva și-a anunțat candidatura avem două variante: ori ne aliniem toți fericiți în urma acestei dorințe, ori discutăm în partid. Ar fi fost bine să discutăm în partid și după aia să iasă în presă aceste dorințe și decizii. Dacă au fost ținute lucrurile sub control din acest punct de vedere eu zic că poate a fost bine. Rezultatele s-au văzut", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că există o anumită supărare în PSD că, începând din prima zi de după alegeri, s-a discutat despre funcția de președinte al Camerei Deputaților și nu despre rezultatele scrutinului din 5 iunie.

"Când oamenii erau bucuroși, cu modestie, rezervați, dar destul de bucuroși, parcă ar fi vrut ca măcar două — trei zile să se vorbească despre rezultatul alegerilor locale, nu să discutăm despre cine va veni la Cameră și despre moțiunea de cenzură. Ar fi fost o pretenție amărâtă a pesedistului de rând. Am ajuns ca în fiecare zi să vorbim despre această funcție ca și cum este funcția de șef al Universului", a menționat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ