Dragnea, despre candidatura lui Orban la PMB: Nu că ne bucură, dar ne avantajează

| 22 feb, 16:47

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că social-democrații sunt avantajați de candidatura liberalului Ludovic Orban la Primăria Capitalei, având în vedere că ultima dată când a candidat pentru această poziție a obținut un scor de "11% -12%".

"Candidatura domnului Orban nu că ne bucură, dar ne avantajează. E un candidat care a obținut un scor foarte mare. Nu mai știu cât — 12% sau 11%, odată când a candidat. Deci e un contracandidat serios. Sigur că îl luăm în serios, adică fără discuție", a comentat ironic Dragnea, înainte de a intra la ședința de grup a PSD.

Legat de momentul când social-democrații vor lansa candidatul la Primăria Capitalei, el a spus că o să facă un anunț în acest sens cât de curând.

"Sigur îl vom face înainte de depunerea listelor. Noi o să anunțăm cât de curând. Așa cum am spus, suntem în intervalul de două săptămâni care încă nu s-a terminat", a precizat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ