Dragnea despre cazul Antenelor: În nicio lege nu scrie 5 zile. Comunicatul ANAF este mincinos

| 19 feb, 12:44

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, referindu-se la situaţia televiziunilor grupului Intact, că nu există nicio lege care să impună un termen de evacuare de cinci zile.

Potrivit acestuia, "comunicatul ANAF este unul mincinos". 

"Nu scrie în lege cinci zile. (...) Nu există în nicio lege cinci zile. Există termen 30 de zile plus 60 de zile. Am văzut comunicatul ANAF şi este un comunicat mincinos. Nu scrie la lege că trebuie să trimiţi acolo zece duri cu bâte care să intimideze oamenii din nişte televiziuni, care să legitimeze inclusiv invitaţi, inclusiv parlamentari. Asta nu înseamnă că parlamentarii nu trebuie legitimaţi, poate unii nu sunt cunoscuţi. Dar, pe de altă parte, nu scrie la lege cinci zile, nu există aşa ceva. Nimeni n-a pus sub semnul întrebării decizia instanţei, dorinţa de recuperare a prejudiciului care este firească. (...) Dar toate luările de poziţie după aceea au arătat că acea poziţie a fost abuzivă", a afirmat Dragnea, vineri, la dcnews live, referitor la scandalul Antenelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ