Dragnea despre impozitul pe venitul global: Se va ieşi cu proiectul final într-o perioadă rezonabilă

| 15 mai, 20:42

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Cilieni, în judeţul Olt, că impozitul pe venitul global va fi o măsură bună, ce va fi implementată într-o perioadă acceptabilă şi pentru cetăţeni şi pentru anvelopa bugetară.

"Va fi o măsură bună, din care toată lumea va avea de câştigat, implementată într-o perioadă şi într-un calendar care să poată fi acceptabil şi de către anvelopa bugetară, dar şi de către cetăţeni. Şi se va ieşi cu proiectul final, nu cu intenţii, într-o perioadă rezonabilă. Dar nu este un nou impozit, este un nou sistem de impozitare, în care oamenilor să le rămână mai mulţi bani pentru a băga bani în economie şi în dezvoltare", a declarat liderul PSD. 

Liviu Dragnea a adăugat că proiectul impozitului pe venitul global "va fi comunicat când trebuie şi cum trebuie de o echipă de comunicatori". 

Preşedintele PSD a vizitat luni, la Cilieni, în judeţul Olt, împreună cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, o zonă cu solarii în care legumicultorii au cultivat roşii şi s-au înscris în programul de sprijin pentru tomate cultivate în spaţii protejate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ