Dragnea despre legea dării în plată: Nu am fost de acord cu persoanele care profită de acest program pentru mai multe case

| 13 apr, 14:01

Liviu Dragnea, președintele PSD a transmis ca nu a fost de acord cu faptul ca înafara persoanelor fizice, de legea dării în plată să nu profite și persoanele care au afaceri imobiliare. Acesta a mai precizat că această lege nu trebuie să aibă plafon, dar și că nuv a accepta ca această lege să fie folosită pentru a plăti polițe

"Nu suntem de acord să susținem o abordare pătimașă din punct de vedere al acestei legi. Nu am fost de acord și nu am susținut legea. Nu am fost de acord ca legea să rămână fără plafon și nu suntem niciodată de acord cu asta, ca legea să rămână fără plafon. Nu am fost de acord cu cei care au luat milioane pentru locuințe. Cine  a luat milioane pentru a-și face locuințe, înseamnă că s-a gândit la vremea respectivă că îi va da înapoi. Nu am fost de acord ca și am introdus acel plafon".

"Nu am fost de acord ca "Prima Casă" să fie afectată de acest program. Nu am fost de acord ca o lege bună să afecteze o altă lege bună. De asemnea, pentru noi este important ca de azi înainte și sistemul bancar au rolul civic de a susține economia și persoanele fizice. Nu am fost de acord ca această lege să se aplice pentru cei care au vrut să construiască mai multe imobile, ci doar pentru cei care au vrut doar un imobil și doar pentru locuire.

Ca sfat pentru inițiator, pentru că înțeleg că a fost foarte patimas: nu trebuie folosită această lege pentru a se plăti polițe, chiar și la Banca Națională. Este o lege pentru români, cărora le doresc succes".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ