Dragnea, despre lipsa de reacţie a lui Iohannis la ameninţările lui Putin: "S-a dus la maraton"

| 30 mai, 15:33

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat, luni, lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis după ameninţările preşedintelui rus Vladimir Putin, precizând că reacţia a fost "de o violenţă rară". "Am fost mândri că suntem conduşi atât de bine, pe această cale a maratonului", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a comentat, luni, la Timişoara, ameninţările făcute de Putin la adresa României şi Poloniei. Liderul PSD l-a ironizat pe Klaus Iohannis, care nu a avut nicio reacţie după declaraţiile preşedintelui Federaţiei Ruse.

"Reacţia statului român la ameninţările lui Putin a fost una de o violenţă rară. S-au dus la un maraton. Deci cred că Putin la ora asta şi tot Ministerul Apărării din Rusia, tremură, se ascund pe undeva prin Siberia. S-au speriat foarte tare. O asemenea ameninţare cu un maraton este de o violenţă nemaîntâlnită şi ne-a speriat inclusiv pe noi. Deci reacţie foarte puternică, adică toţi am fost mândri că am fost români şi că suntem conduşi atât de bine, pe această cale a maratonului", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, la Atena, că România şi Polonia s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruseşti, deoarece găzduiesc elemente ale scutului american anti-rachetă.

Carmen Iohannis a participat, sâmbătă, la un semimaraton la Sibiu. Preşedintele Klaus Iohannis a fost şi el prezent la Sibiu, susţinându-şi soţia de pe bicicletă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ