Dragnea, după ce a scris ”Iohannis M...E” pe planșă: ”Păi la ce v-aţi gândit?”

| 06 aug, 16:57

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a prezentat, duminică seară, măsurile luate de Guvern pentru creşterea salariilor şi pensiilor, la final scriind pe planşa din platou "Iohannis M...E", explicând ulterior că a vrut să transmită că preşedintele minte şi întrebând retoric "la ce s-a gândit lumea", scrie Mediafax.

„Iohannis M...E - Păi de ce săriţi aşa? Iohannis minte! Păi la ce v-aţi gândit, nu cred că v-aţi gândit la ce s-a gândit el. Eu am arătat că domnul Iohannis minte. Este un fel de Pinochio ca să spunem aşa”, a declarat Liviu Dragnea, fiind întrebat ce a vrut să transmită cu mesajul „Iohannis M..E”.

Mesajul M...PSD a devenit viral după ce un român, Răzvan Ştefănescu, şi-a pus acest slogan anti-PSD pe plăcuţele de înmatriculare şi a venit cu maşina în ţară din Suedia. După 10 zile, timp în care s-a plimbat prin toată ţara cu maşina, el a fost prins în Capitală, fiindu-i retras permisul. Poliţia a anunţat atunci că deschide şi dosar penal. Ulterior, reprezentanţii IGPR au explicat că vor cere clasarea cauzei şi că permisul îi va fi returnat bărbatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ