Dragnea: Firea, şansă mare să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei. Mai doresc să candideze Teodorovici şi Nicolae

| 09 mar, 12:24

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că senatorul Gabriela Firea are "o şansă foarte mare" să fie candidatul partidului în cursa pentru Primăria Capitalei, dar a menţionat că şi alţi doi social-democraţi îşi doresc acest lucru, senatorii Eugen Teodorovici şi Şerban Nicolae.

"Gabriela Firea are o şansă foarte mare. Noi săptămâna viitoare estimăm să convocăm Comitetul Executiv Naţional, că aşa este în statut pentru a valida candidaturile, atât pentru Primăria Capitalei, cât şi pentru sectoare. În opinia mea, Gabriela Firea are prima şansă, dar sunt şi alţi colegi care doresc să îşi asume această candidatură şi va fi o discuţie deschisă, transparentă şi foarte cinstită despre şanse reale", a spus Dragnea, într-un interviu pentru Adevărul Live, întrebat ce şanse are Firea să fie candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei. 

El a adăugat că încă doi social-democraţi au anunţat că îşi doresc să intre în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei: Eugen Teodorovici şi Şerban Nicolae. 

Potrivit lui Dragnea, până la convocarea Comitetului Executiv Naţional, se va face încă o cercetare sociologică ce va fi analizată şi în funcţie de care se va lua o decizie finală. 

Preşedintele PSD a precizat că a făcut propuneri pentru intrarea în cursa electorală unor colegi care au fost "într-un Guvern performant", care ar fi putut prezenta "un proiect de guvernare", dar care au declinat "ofertele". 

În ceea ce priveşte posibilitatea susţinerii unui candidat din afara partidului, preşedintele social-democraţilor a spus că ideea a fost luată în calcul, dar, din punctul lui de vedere, un independent nu îşi poate pune în practică proiectele dacă nu este susţinut de Consiliul General.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 12:56
dan
oferta de munca
Ai aflat! In Ianuarie 2016 o editura cu renume, din Romania, a lansat pe piata mondiala un proiect 100% romanesc. Un subiect unic de film! Lucrezi pe internet de acasa si castigi bani prin contract legal de comision! Proiectul are deja un succes fenomenal la nivel mondial! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detalii despre acest loc de munca, part-time sau full-time, trimite INFO la: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ