Dragnea, fotografiat când "fugea după Kovesi să îi dea șorici"

| 12 sep, 19:11

Fostul premier Victor Ponta spune că Sebatian Ghiţă ar avea fotografii de la celebra "tăiere a porcului" când Dragnea "fugea după Kovesi să îi dea șorici".

Victor Ponta prezentat luni seara noi imagini care arată relația extrem de apropriată dintre Liviu Dragnea și cei pe care îi numește acum drept dușmanii săi din "statul paralel".

"Nu am fost la tăierea porcului, de exemplu. Are (nr. poze) domnul Ghiţă. Da, le-am văzut, am şi râs de ele, mi se părea ceva înfiorător cum o alerga Dragnea cu şoriciul pe Kovesi. Era jenată de situaţie, să te fugărească Dragnea cu şoriciul după ce s-a umplut de sânge acolo cu porcii", a dezvăluit Victor Ponta la B1.

O fotografie în care preşdintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director SRI, George Maior, iar în plan secund este fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost postată duminică pe Facebook de fostul premier Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ