Dragnea: Îl asigur și direct pe președintele Iohannis că nu se întâmplă nimic în țară cât timp este în SUA

| 09 iun, 13:52

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, l-a asigurat vineri pe șeful statului, Klaus Iohannis, că nu se întâmplă nimic în țară cât timp se află în vizită în SUA și i-a transmis succes.

"În primul rând, îi transmit succes în SUA președintelui Iohannis, pentru că este important ca președintele României să aibă o vizită de succes în America, este important pentru țară. Dincolo de divergențele trecute dintre noi doi, dincolo de faptul că suntem adversari politici, România este țara noastră comună și este important să aibă o vizită de succes. De asemenea, îl asigur și direct și public că nu se întâmplă nimic în țară atât timp cât este în SUA", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă îi va transmite președintelui ceva despre evaluarea miniștrilor.

El a adăugat că nu știe dacă este nevoie ca Iohannis să vină în Parlament după deplasarea în SUA.

"Nu știu dacă este nevoie să vină în Parlament președintele după această vizită, dar cred că va face publice concluziile discuțiilor și, eventual, o întâlnire cu liderii politici din țară, dacă acolo s-a stabilit ceva important. Dacă președintele își va lua niște angajamente, e bine să știm și noi, pentru că noi va trebui să le punem în practică", a menționat Dragnea.

Tag-uri: Dragnea Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ