Dragnea: Îmi voi da demisia dacă PSD nu va câştiga alegerile

| 28 oct, 14:52

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că dacă PSD nu va ieşi pe primul loc la alegerile parlamentare, atunci îşi va da demisia din fruntea partidului.

„Îmi voi da demisia dacă PSD nu va câştiga alegerile. (...) În politică, ca şi în sport, cel care pierde alegerile e cel care nu iese pe primul loc”, a spus liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

La sfârşitul săptămânii trecute, Alina Gorghiu, preşedintele PNL, a anunţat, la Timişoara, că îşi va da demisia din fruntea partidului „dacă PNL nu va fi cel în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României”.

„Mizez pe o mult mai bună mobilizare în alegerile parlamentare.

Răspunderea Partidului Naţional Liberal e una uriaşă, decidem, practic, direcţia ţării. Pentru următorii zece ani, eu nu văd altfel lucrurile", a afirmat Alina Gorghiu.

Preşedinte PNL candidează pentru un mandat de senator pe listele PNL Timiş.

„Eu, să ştiţi, îmi asum foarte clar o demisie dacă Partidul Naţional Liberal nu va fi cel care în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României", a anunţat Alina Gorghiu.

Tag-uri: liviu dragnea, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ