Dragnea, întrebat dacă va prelua şefia Camerei: Probabil că da

| 21 dec, 14:41

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, miercuri, că ''probabil'' va prelua şefia Camerei Deputaţilor, la propunerea ''insistentă'' a colegilor săi din PSD, el arătând că această poziţie i-ar permite să se asigure că Guvernul şi Parlamentul respectă programul de guvernare votat la alegeri.

Întrebat dacă el va prelua şefia Camerei, Dragnea a răspuns: ''După ce terminăm această conferinţă de presă o să am o discuţie foarte serioasă cu colegii mei. Recunosc că mi s-a făcut insistent această propunere de către colegii mei şi CExN, numai că trebuie să decid eu. Probabil că da, dar vreau să mă gândesc foarte serios''.

El a arătat că doreşte să se gândească serios pentru că vrea să-şi dea seama care este poziţia din care să se asigure că Guvernul şi Parlamentul respectă programul de guvernare.

''Vreau să mă asigur că poziţia în care voi fi eu este cea care îmi dă posibilitate maximă să mă asigur că Guvernul nu iese din programul de guvernare şi că Parlamenul intră într-un proces serios de recredibilizare şi de preluare a iniţiativei legislative într-un mod real'', a adăugat Dragnea.

Preşedintele PSD a declarat miercuri, după consultările de la Cotroceni, că avea dreptul legitim să solicite pentru el funcţia de prim-ministru, dar că o "condamnare nedreaptă şi o lege profund neconstituţională" l-au făcut să nu solicite acest lucru "deocamdată".

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ