Dragnea, ironizat de fostul şef ANAF: Cinci lucruri pe care i le-a impus Soros

| 11 iul, 10:25

Liviu Dragnea este ironizat de Gelu Diaconu, fostul preşedinte ANAF, după declaraţia despre George Soros. Liderul PSD a declarat, duminică seara, la o emisiune tv, că miliardarul american s-ar afla în spatele atacurilor media la adresa sa.

Sub titlul "George Soros, ruda mea de la tara si declaratia informativa fiscala 205", Gelu Diaconu face un inventar al greşelilor lui Dragnea, pe care preşedintele PSD le-ar putea pune în cârca lui Soros.

"Aseara tarziu, o ruda de la tara, foarte conectata la posturile TV, m-a sunat sa ma intrebe daca stiu cine este Soros, despre care se vorbeste atat de mult. I-am raspuns ca nu prea stiu nici eu ce hram poarta dar, ascultandu-l ocazional pe Liviu Dragnea, am aflat si eu recent ca este un om rau. Si nu numai ca este foarte rau dar este si malefic. Simtind-o nelamurita, i-am precizat rudei mele ca, dupa Dragnea, Soros este cel care i-ar fi impus:

- doua programe de guvernare in sase luni unul mai fantezist decat altul;

- doi prim ministri care, chiar daca i-au jurat credinta, mai raporteaza si la altii despre adevaratele probleme ale Romaniei;

- un buget cu venituri umflate “ca sa fie bani pentru popor” (livrat prin interpusi iubitori de pictura si plimbari nocturne prin cimitir);

-o echipa de conducere la MFP si la ANAF de care fostii contrabandisti, azi oameni de afaceri “respectabili”, se simt foarte mandri, motiv pentru care ii promoveaza si la televizor;

-un scandal cu o firma abonata la sutele de milioane de euro ale statului, dar cu actiuni “la purtator” cu care el, Dragnea si familia lui nu a avut vreo legatura niciodata;

Nu am dorit sa ii mai spun rudei mele ca s-ar putea ca acelasi SOROS MALEFICUL sa puna la cale, cu ajutorul unor ziaristi sau procurori curiosi, si alte manevre dunatoare Romaniei noastre dragi.

Spre exemplu, verificarea declaratiei informative fiscale 205, cu impozitul pe dividende retinut la sursa si beneficiarul de venit. Nu o fi vreun boschetar din, culmea coincidentei, Alexandria!?!?", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Tag-uri: Gelu Diaconu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ