Dragnea: L-am invitat la ședința coaliției pe Aurescu pentru a prezenta un raport referitor la imigranți

| 05 sep, 12:56

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că l-a invitat la ședința coaliției de marți pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, pentru a prezenta un raport referitor la situația imigranților.

"L-am invitat marți, la ședința Coaliției, pe Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, pentru a prezenta un raport privind cotele de imigranți și dacă instituțiile statului pot să facă față acestora. Vreau să ne spună dacă suntem pregătiți sau nu, câți vin, exact, ce înseamnă asta pentru statul român, ce măsuri luăm", a scris Dragnea pe pagina sa de socializare. 

El a mai precizat că s-a aflat sâmbătă în gara Keleti (Budapesta), unde a și stat de vorbă cu imigranții. 

"Am vrut să îi văd cu ochii mei pentru că este această discuție, statul român zice cu seninătate că îi primim și noi, nu știm dacă suntem pregătiți sau nu. Mi s-a părut ciudat că marea majoritate sunt bărbați tineri și foarte bine organizați, și că atunci când camere de filmat, prezente în număr uriaș la gara Keleti, sunt îndreptate către unii dintre imigranți, aceștia își ascund fețele. Sunt și oameni extrem de amărâți, dar sunt și alții foarte bine organizați, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singură țintă, să ajungă în Germania", a detaliat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 sep, 13:15
Laurentiu
Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam, pentru detalii, sa completati acest formular si veti primi raspuns in cel mai scurt timp : http://goo.gl/forms/DpR605VtOz

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ